Uramaki på sukkertare med laks

Oppskrift

Sushiris: (tilsvarer ca. 50- 70 biter)
720 g sushi ris
900 g vann Kok risen i en riskoker, tilsett så 150 g av riseddiken og vend godt sammen.
Riseddik: (tilsvarer ca 300 g ferdig eddik)    
240 g ris eddik
40 g havsalt
150 g sukker
En bit butare gjerne tørket
Kokes opp så sukker og salt løses opp, kjøles av. (det er også mulig å kjøpe ferdig sushi-/rismarinade)

Framgangsmåte

Sukkertarebånd (samme størrelse som et halvt nori ark)
Laks i strimler
Agurk i strimler
Hjertesalat i strimler
Ristede sesamfrø

Press marinert sushiris utover tarebåndet strø med sesamfrø og snu båndet på hode.
Plasser laks, agurk og hjertesalat på midten og rull sammen, kutt i passe store biter og server med soyasaus eller ponzu saus

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.