Tarelefser, fisk og butaresalsa

taresuppe2.jpg

Oppskrift

Her kan man variere med fyllet. (f.eks. stekte og kuttet fiskekaker, reker eller torskelever. Server gjerne med en klatt rømme og rikelig med koriander.

Lefser:
600 g mel
250 g lunkent vann
100 g tarepulver
50 g smør/fett
1 ts salt
Bland alle ingrediensene og pakk deigen i plast.
La den hvile i 30 min før du kjevler den ut i tynne lefser og steker den i en tørr og medium varm stekepanne.

Salsa:
2 ss finkuttet tomat
2 ss finkuttet butare
2 ss limejuice
1 ts sukker
1 ss finkuttet rødløk
1 ss finkuttet chili
1 ss finkuttet koriander eller persille
Noen dråper sesamolje
Bland alt og la stå en halv time før du spiser.
Spises som vanlig tacos.

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway